In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va aducem la cunostinta ca S.C. COS ECO-FOOD SRL va utiliza datele personale ale clientilor numai pentru expedierea marfurilor si materialelor publicitare catre clientii sai.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor in momentul comandarii produselor de la societatea noastra, va dati acordul ca datele dumneavoastra personale sa fie utilizate de catre S.C.COS ECO-FOOD SRL, fara nici o obligatie sau plata fata de dumneavoastra pentru activitati de marketing direct din partea noastra sau a partenerilor nostri. S.C. COS ECO-FOOD srl garanteaza clientilor sai respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate in urma informarii scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta / curier cu confirmare de primire la adresa sediului soial : S.C.COS ECO-FOOD SRL , Bucuresti , Str.Amintirii nr.54, Sector 1, Cod postal 012442.

Continutul acestui site, software-ul, logo-urile, textele, imaginile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea S.C. COS ECO-FOOD SRL sau a partenerilor sai. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al S.C. COS ECO-FOOD srl.

Livrare

Livrarea se face pe teritoriul Romaniei exclusiv cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Produsele noastre sunt expediate in conditii care sa nu permita deteriorarea pe parcursul transportului. Livrarea se face prin curier in 24 – 72 de ore de la confirmarea prin telefon a comenzii. Pe parcursul livrarii veti fi notificat despre stadiul livrarii si data si ora exacta a livrarii.

Modalitati de plata

Plata ramburs: La alegerea efectuarii platii prin ramburs, la livrare veti achita curierului atit costul produsului cat si pe cel al transportului. ATENTIE ! Daca doriti sa trimiteti un cadou altei persoane nu optati pentru plata ramburs , intrucat persoana respectiva va trebui sa achite curierului costul produsului si al transportului. Pentru a trimite cadouri optati  transfer bancar.

Plata prin transfer bancar: Posibila pentru persoanele juridice si fizice prin Ordin de Plata in contul firmei, sau prin Transfer bancar/Depunere numerar in contul firmei , situatie in care produsele vor fi livrate la confirmarea platii de catre banca furnizorului.

 

Garantia produselor S.C. COS ECO-FOOD SRL: Garantia comerciala e in vigoare timp de 10 zile calendaristice, luate in calcul de la data cand produsul a fost livrat clientului. Dupa expirarea acestei perioade produsele nu se mai inlocuiesc Solicitarea garantiei se face la sediul S.C.COS ECO-FOOD SRL din Bucuresti si este necesar sa se prezinte: Documentul fiscal de cumparare (factura) Certificatul de garantie completat, Documentatia tehnica si eventualele accesorii cu care produsul a fost livrat, Produsul si ambalajul original, Descrierea detaliata a defectelor produsului. Nu se asigura garantie pentru produsele care prezinta semne evidente de uzura, utilizare necorespunzatoare sau orice semn care indica faptul ca defectul putea fi cauzat de altceva decat de o problema/defect de fabricatie. In cazul in care se constata un defect de fabricatie sau nerespectarea caracteristicilor produsului, acesta va fi inlocuit sau reparat dupa caz, ori se va restitui contravaloarea produsului in cazul in care niciunul dintre aceste lucruri nu este posibil.

Returnarea Produselor

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon sau pe emailul Societatii. Conditiile ce trebuiesc intrunite pentru returnarea produselor sunt :

Returnarea trebuie notificata in scris prin email sau telefonic in maxim 10 zile calendaristice de la primirea produselor.

Cheltuielile directe de returnare a produselor (cheltuieli transport, ambalare etc.) cad in sarcina consumatorului.

Produsul nu prezinta urme de utilizare.

Produsul este in starea originala si cu ambalajul original fara urme de deterioare a ambalajului sau produsului.

Contravaloarea serviciului ambalare cadou nu se returneaza.

Cheltuielile de returnare a marfii vor fi suportate de catre client.

Rugam clientul sa ambaleze cu grija marfa astfel incat produsele sa fie bine protejate in timpul transportului.

In caz contrar S.C.COS ECO-FOOD srl va fi exonerat de orice responsabilitate.

Daca returul se face cu respectarea conditiilor de mai sus, contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 30 de zile, prin mandat postal sau virament in cont.