Returnare

Dorim sa fii pe deplin multumit de produsele GentlemanPro, insa daca din orice motiv acest lucru nu se intampla, ai intotdeauna posibilitatea de returnare.

Daca produsele primite nu sunt in stare perfecta sau nu vi se potriveste marimea, atunci noi va vom schimba GRATUIT produsele! Se schimba gratuit doar marimile consecutive. Contactati-ne pentru a va ajuta sa efectuati returul GRATUIT!

In cazul in care doriti schimbarea unui produs cu un alt model sau doriti restituirea banilor atunci taxele de transport vor fi suportate integral de dumneavoastra!

Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele originale precum si documentele care le-au insotit – factura/ bon fiscal, sa nu fie purtat sau deteriorat). La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

Daca produsul cu care doriti sa-l inlocuiti pe cel initial este mai scump, veti plati diferenta de pret. Daca va fi mai ieftin noi va vom rambursa diferenta.

Rambursarea banilor se face in maxim 30 zile calendaristice de la primirea coletului si a contului bancar in care doriti sa vi se ramburseze banii.